Syafirul Ramli's ;).

The Empire of Syafirul Ramli ;).

Man City pamer aksi hebat depan pemilik belasah Liverpool ;).

leave a comment »

REAKSI Tevez selepas menewaskan penjaga gol Liverpool, Pepe Reina dalam saingan EPL di Stadium  Manchester, kelmarin. Tuan rumah menang 3-0.

REAKSI Tevez selepas menewaskan penjaga gol Liverpool, Pepe Reina dalam saingan EPL di Stadium Manchester, kelmarin. Tuan rumah menang 3-0.

MANCHESTER: Sheikh Mansour (gambar kecil) menyaksikan satu persembahan ibarat seorang raja dan pengurus Manchester City, Roberto Mancini tampil membuat rayuan: Boleh anda hadir menyokong kami setiap minggu.

Pemilik kelab kaya raya itu jelas membawa tuah kepada pasukan tuan rumah apabila mereka menewaskan Liverpool 3-0 dalam saingan Liga Perdana Inggeris (EPL) di gelanggang sendiri, awal pagi semalam.

Mancini berkata: Ia satu persembahan terpuji oleh anak buah saya depan Sheikh Mansour dan adalah hebat jika dia dapat datang menyokong pasukan ini setiap minggu.

Saya berbual dengannya selepas perlawanan dan dia amat gembira. Ia adalah kunjungan pertama olehnya ke sini dan dia sudah menyaksikan kami menewaskan Liverpool. Dia juga berbual dengan Carlos Tevez dan mengucapkan tahniah.

Dalam perlawanan itu, Mancini menggunakan sumbangan enam pemain Inggeris termasuk pembelian baru, James Milner bernilai 26 juta (RM130 juta) yang muncul pemain terbaik perlawanan.

Saya turun ke gelanggang untuk melaksanakan tugasan. Ia satu permulaan baik di gelanggang sendiri musim ini, kata Milner. Agensi

Who said? Berita Harian said ;).

Advertisements

Written by Syafirul Ramli>>

August 27, 2010 at 11:12 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: